info@decorcolor.ro
+40 742 033 009
Vila Dante - Exterior
Acest proiect a fost o adevărată provocare pentru noi! Când am ajuns la faza când trebuia să ne ocupăm de exterior, am avut surpriza să găsim o serie întreagă de probe, de teste pe diferite panouri din rigips făcute de diferiți furnizori de vopsele decorative. În aceste condiții trebuia oferită cea mai bună soluție astfel încât casei să i se dea valoarea corectă altfel riscam...
cerințele clientului?
Clientul ne-a cerut ceva foarte special. Ar fi fost o mare pierdere dacă pe fațada acesti superbe case, s-ar fi aplicat o tencuială decorativă clasică, aceea cu efect de bob de orez sau mai rău, aplictă pe vertical efect ploaie.
soluția decorcolor
Noi am propus o vopsea decorativă cu efect de piatră neșfefuită. Glafurile și profilele decorative al ferestrelor și ușilor, capitelli și bazele coloanelor erau din piatră Lecesse adusă din Italia. Se impunea astfel gasirea unei texturi și a unei culori care să dea un efect spectaculos întregii case. A fost greu dar am reușit! Pe coloane dar și pe șpaleții interiori ai ferestrelor și ușilor am aplicat un Stucco Veneziano de exterior în codul cel mai apropiat de pietra Lecesse, apoi pe grinzi și pereți am aplicat Pietrantica de la Brand-ul UCIC, aplicând straturi succesive de Velatura Prestige pentru ai da acea fantastică patină a timpului. Clienții noștri au acceptat imediat soluția noastră!
dificultăți întâmpinate pe parcursul proiectului
Când aplici un astle de material ai o singura problemă: timpul cald-rece și vântul. Cine știe înțelege, cine nu poate învăța!
Voi vorbi pe larg despre această soluție propusă de noi într-un video-tutorial postat în acest website.
rezultatul final
Nu mai am cuvinte! Vă las pe dumneavoastră să apreciați!
Ucic Firma d'Autore
produse folosite
Velatura Velatura
Velatura
13 EUR
cumpara
Gletieră Decorativă
Gletieră Decorativă
23 EUR
cumpara
Burete natural
Burete natural
6 EUR
cumpara
Marmorino Marmorino
Marmorino
83 EUR
cumpara
Burete decorative semilună
Burete decorative semilună
6 EUR
cumpara
Gletieră din Inox Ergo 20x8
Gletieră din Inox Ergo 20x8
19 EUR
cumpara
esti pasionat
de dyi ?
cu ajutorul cursurilor noastre poti deveni un adevarat profesionist in vopsea decorativa.
mai mult
parerea clientului
Este tot ce ne-am dorit, o casă aparte, cu un aer diferit! Am dorit un efect de piatră care să semene leit sau să se potrivească cu piatra adusă special din Lece Italia, iar echipa DecorColor a reuși să satisfacă cererea noastră! Recomandăm călduros!!!
Vopsele Decorative
Dacă sunteți în căutarea de soluții pentru o amenajare caldă, primitoare, odihnitoare pentru spațiile dumneavoastră, vrem să știți că a-ți găsit ce trebuie!
Vă stăm la dispoziție cu experiența noastră dobândită în timp pe șantiere.
Pentru a vă oferi cea mai bună experiență site-ul nostru utilizează cookie-uri. Citiți Politica de cookie-uri