Magazin Proiecte Cursuri Despre noi Contact
Efect de roca
Efectul de rocă se referă la utilizarea unor materiale convenționale pentru a crea un aspect decorativ în spațiile interioare sau exterioare.

Acest efect decorativ, poate fi utilizat pentru a acoperi pereți din casa scării, living, băi sau în jurul piscinei sau altor zone, pentru a crea o aparență naturală și atrăgătoare.

Efectul decorativ de rocă poate fi obținut prin utilizarea unei game variate de materiale dedicate, imitând astfel: marmura, granitul, ardezia, gresia, cuarțul și multe altele.

Aceste materiale diferă în aspect, textură și culoare, ceea ce permite o varietate de stiluri și teme.

În plus, efectul decorativ de rocă poate fi combinat cu alte elemente, cum ar fi apa, plantele sau iluminarea, pentru a crea un efect mai complex și interesant.

Utilizarea rocilor sau al pietrelor în designul interior sau exterior poate adăuga o notă naturală și estetică spațiului și poate fi o opțiune excelentă pentru cei care doresc să creeze un decor original și atractiv.


Efectul natural de rocă, este din ce în ce mai cerut în amenajările interioare.
Pentru că iubesc natura creată de Dumnezeu Creatorul și pentru că de la El am primit înzestrări harice, lucrez cu mâinile mele neobosite tot felul de efecte de stâncă, roci superbe super realistice care aduc plus valoare încăperii.

Nu ezita să mă contactez!
Romania
Despre Proiect
CERINTELE CLIENTULUI?
Efect de rocă pe un perete cu o înălțime de șase metri, având o lățime de peste doi metri și jumătate, față/spate. A fost un proiect cu multe provocări.
SOLUTIA DECORCOLOR
Efect de rocă naturală.
Cine a lucrat la acest proiect?
Cristi Preduna
Cristi Preduna
manager și artist
+ 40 742 033 009
info@decorcolor.ro
Produse folosite la acest proiect
Gletieră Decorativă
Gletieră Decorativă
175.00 RON
ADAUGA IN COS
Burete decorative semilună
Burete decorative semilună
75.00 RON
ADAUGA IN COS
ARTA DIN MINE
Fără dorința de epatare, îți expun aici ca într-o galerie superbă, arta pe care Dumnezeu Creatorul văzutelor și al celor nevăzute a pus-o în mine. Sper să te inspire. Nădăjduiesc că vrei fie să înveți cum se obțin aceste efecte spectaculoase, fie să le vrei aplicate în proiectele tale.
Dumnezeu să-ți ajute!
Pentru a va oferi cea mai buna experienta site-ul nostru utilizeaza cookie-uri. Cititi Politica de cookie-uri