Magazin Proiecte Cursuri Despre noi Contact
Vila Dante - Exterior
Acest proiect a fost o adevărată provocare pentru noi! Când am ajuns la faza când trebuia să ne ocupăm de exterior, am avut surpriza să găsim o serie întreagă de probe, de teste pe diferite panouri din rigips făcute de diferiți furnizori de vopsele decorative. În aceste condiții trebuia oferită cea mai bună soluție astfel încât casei să i se dea valoarea corectă altfel riscam...
CONFIDENTIAL
Despre Proiect
CERINTELE CLIENTULUI?
Clientul ne-a cerut ceva foarte special. Ar fi fost o mare pierdere dacă pe fațada acesti superbe case, s-ar fi aplicat o tencuială decorativă clasică, aceea cu efect de bob de orez sau mai rău, aplictă pe vertical efect ploaie.
SOLUTIA DECORCOLOR
Noi am propus o vopsea decorativă cu efect de piatră neșfefuită. Glafurile și profilele decorative al ferestrelor și ușilor, capitelli și bazele coloanelor erau din piatră Lecesse adusă din Italia. Se impunea astfel gasirea unei texturi și a unei culori care să dea un efect spectaculos întregii case. A fost greu dar am reușit! Pe coloane dar și pe șpaleții interiori ai ferestrelor și ușilor am aplicat un Stucco Veneziano de exterior în codul cel mai apropiat de pietra Lecesse, apoi pe grinzi și pereți am aplicat Pietrantica de la Brand-ul UCIC, aplicând straturi succesive de Velatura Prestige pentru ai da acea fantastică patină a timpului. Clienții noștri au acceptat imediat soluția noastră!
Produse folosite la acest proiect
Velatura Velatura
Velatura
65.00 RON
ADAUGA IN COS
Gletieră Decorativă
Gletieră Decorativă
175.00 RON
ADAUGA IN COS
Burete natural
Burete natural
60.00 RON
ADAUGA IN COS
Marmorino Marmorino
Marmorino
ADAUGA IN COS
ARTA DIN MINE
Fără dorința de epatare, îți expun aici ca într-o galerie superbă, arta pe care Dumnezeu Creatorul văzutelor și al celor nevăzute a pus-o în mine. Sper să te inspire. Nădăjduiesc că vrei fie să înveți cum se obțin aceste efecte spectaculoase, fie să le vrei aplicate în proiectele tale.
Dumnezeu să-ți ajute!
Pentru a va oferi cea mai buna experienta site-ul nostru utilizeaza cookie-uri. Cititi Politica de cookie-uri