Magazin Proiecte Cursuri Despre noi Contact
Vila Sintonia
Împreună cu clienții noștri am ales în funcție de mobilierul comandat și de frumoasa piatră placată pe jos în toată casa, cu încâlzire pe sub ea, cele mai liniștite culori, cele mai relaxante texturi. Nu a fost ușor, dar în cele din urmă am reușit!
Având spații foarte mari, deschise, am putut realiza adevărate capodopere de artă contemporană. Cel mai mult mi-au placut texturile ruginii din dormitorul matrimonial. Te simți atât de odihnit!
Slatina - Olt
Despre Proiect
CERINTELE CLIENTULUI?
Clienții foarte drăguți, ne-au cerut o amenajare simplă dar plcută cu mare efect, culori delicate, desaturate. Am ales cu grijă pas cu pas efecte speciale obținute prin aplicarea succesivă a mai multor vopsele decorative.
SOLUTIA DECORCOLOR
Când ești chemat să propui variante de culori și texturi, defapt îți asumi o mare responsabilitate. cei mai mulți oameni își tratează casa ca pe niște copii sau ca pe proprii copii!
Clienți mi-au cerut să le propun ceva frumos care să înnobileze întreaga casă a lor. Oare am reusit?
Produse folosite la acest proiect
Nirvana Evolution Nirvana Evolution
Nirvana Evolution
45 RON
ADAUGA IN COS
Antiche Trame Antiche Trame
Antiche Trame
29 RON
ADAUGA IN COS
Cyberlux Cyberlux
Cyberlux
35 RON
ADAUGA IN COS
Texture Texture
Texture
120 RON
ADAUGA IN COS
Vopsele Decorative
Fără dorința de epatare, îți expun aici ca într-o galerie superbă, arta pe care Dumnezeu Creatorul văzutelor și al celor nevăzute a pus-o în mine. Sper să te inspire. Nădăjduiesc că vrei fie să înveți cum se obțin aceste efecte spectaculoase ori să le vrei aplicate în proiectele tale.
Dumnezeu să-ți ajute!
Pentru a va oferi cea mai buna experienta site-ul nostru utilizeaza cookie-uri. Cititi Politica de cookie-uri